6421 L spoločné stravovanie

   Absolvent ovláda zásady hospodárenia so surovinami a materiálom, základy prípravy technologicky náročných jedál, vrátane národných, regionálnych a iných špecialít, ovláda zásady ekonomiky so zameraním na spoločné stravovanie a cestovný ruch, základy jednoduchého a podvojného účtovníctva, pracovné činnosti manažmentu strednej úrovne riadenia a  vie samostatne zostavovať kalkulácie. Vie viesť administratívu vo výrobných a odbytových strediskách, účtovnú dokumentáciu a vypracovať písomnosti hospodárskeho charakteru v materinskom a cudzom jazyku. Využíva výpočtovú techniku na spracovanie dát a evidenčné účely, na efektívnu hospodársku korešpondenciu a ekonomické rozbory a prognózy.


Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Január 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31