6421 L spoločné stravovanie

   Absolvent ovláda zásady hospodárenia so surovinami a materiálom, základy prípravy technologicky náročných jedál, vrátane národných, regionálnych a iných špecialít, ovláda zásady ekonomiky so zameraním na spoločné stravovanie a cestovný ruch, základy jednoduchého a podvojného účtovníctva, pracovné činnosti manažmentu strednej úrovne riadenia a  vie samostatne zostavovať kalkulácie. Vie viesť administratívu vo výrobných a odbytových strediskách, účtovnú dokumentáciu a vypracovať písomnosti hospodárskeho charakteru v materinskom a cudzom jazyku. Využíva výpočtovú techniku na spracovanie dát a evidenčné účely, na efektívnu hospodársku korešpondenciu a ekonomické rozbory a prognózy.


Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac September 2023 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30