6444 H čašník, servírka
Absolvent ovláda práce spojené so stolovaním, pozná suroviny, nápoje a technológiu ich výroby,
■ Vie pracovať s registračnou pokladňou, vie prakticky používať techniku podávania jedál a nápojov, pripraví základné druhy miešaných nápojov
■ Vie obsluhovať pri osobitných druhoch slávnostného stolovania a dokončovať pokrmy pred hosťom.
Uplatnenie absolventa : môže vykonávať funkciu čašníka - servírky v reštauráciách, hoteloch a ostatných zariadeniach spoločného stravovania
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 |
|
23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |